Sinnes sjukt

Vad är detta för ett jävla land som håller på så här?!
Jag mår illa av att få höra ur jävla idiotiska och hjärtlösa de är som håller på så här.
Man ska väl för fan kunna vara stolt över att säga att man bor i Sverige men det är ta mig fan det sista jag skulle säga nu. Att ni ens har mage till att sitta på era jävla feta arslen och utvisa helt normala oskyldiga människor som inte har gjort er en fluga förnär
. Men när det kommer till idioter som kommer hit och förstör och håller på som tillexempel de där 6 killarna som våldtog en tjej för inte så länge sen. Vad hände med dom? Jo, de släpptes och får stanna kvar i Sverige!! 
Fattar ni inte hur jävla sjukt det är eller?!?!

Jag fick för någon vecka sedan höra både genom nyheterna på Tv och genom Facebook att Sverige, detta rätt så fina men JÄVLIGT IDIOTISKA land är så hjärtlösa att de utvisar den 18 årige Ibbe.
En helt vanligt kille som verkar vara en otroligt snäll och omtänksam kille mot sina kompisar och som helt vanligt går andra året på gymnasiet för att skaffa sig en utbildning. Som däremot många andra utländska personer inte gör men ändå får hjälp och får stanna kvar här i Sverige..
Vart får man ens tanken ifrån att från ingenstans hela plötsligt utvisa en människa på detta sätt till ett land där den inte har nånting alls?! Jag blir så frustrerad över att detta ens händer Ibbe. Varför inte ta tag i och utvisa människor som faktiskt göra sig förtjänta till det?!

Och att Ibbes kompis startade en facebook grupp för att hjälpa honom att få stanna kvar i Sverige där han i stort sätt har allting tycker jag är så starkt gjort utav kompisen. Det kan man verkligen kalla för en bästa vän!
Ingen kan nog ens föreställa sig hur det känns för Ibbe just nu. Själv skulle jag blir knäckt om jag var tvungen att lämna min familj och flytta till ett land där jag inte känner någon.
Just därför vill jag vara med och hjälpa så mycket som möjligt och lite till för att få bort utvisningen så att Ibbe får stanna kvar i Sverige! Jag ger allt mitt stöd och respekt till Ibbe och hans familj!
Detta ska inte behöva hända honom!  #Låtibbestanna
 
P.S Ursäkta mitt språk men är så frustrerad så jag vet inte vad jag ska ta mig till
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

111 000 invandrare fick put förra året. Det är ungefär ett nytt Västerås varje år. Hur ska vi kunna ta emot alla när vi inte ens har jobb eller bostäder för våra egna svenska ungdomar. 400 000 arbetslösa har vi enligt dagens partiledardebatt och enligt SD så sparar vi 118 miljarder om vi minskar invandringen med 90%. Självklart ska vi hjälpa människor i nörd men ett litet land som Sverige kan inte agera socialbyrå för alla mena länder.

Svar: Självklart kan ju inte Sverige göra hur mycket som helst för andra länder och ta emot hur mycket flyktingar som helst. Min åsikt är i alla fall att det är konstigt att Sverige fortfarande tar emot så mycket flyktningar när de trotts allt, som du skrev inte ens har jobb och bostäder till svenska ungdomar. Man kan ju faktiskt börja tänka på att man (det här kanske låter elakt men...) skicka ut/utvisa de utländska personer faktiskt förtjänar det än att sitta och utvisa tillexempel Ibbe som faktiskt verkar sköta sig?
Sabina Kilpinen

2 Anonym:

Det är inte svenska killar utan invandrare som våldtagit en ensam svensk tjej

http://www.exponerat.info/alla-sex-invandrarungdomarna-frias-i-hovratten-for-gruppvaldtakten-trots-att-hr-tror-pa-flickans-berattelse/

Svar: Ja, jag vet att det inte var några svenska killar utan invandrare och det är det här jag menar. Alltså det är 6 stycken utländska killar som dömds för att ha våldtagit en 15 årig flicka. Men vad hände? De fick ett straff som var några timmars ungdomstjänst och vård. Vad har Ibbe gjort för att förtjäna att bli utvisad? Jag har INGET emot utländska personer i huvudtaget bara de kan visa att de kan uppföra sig som människor och inte tro att de kan komma och förstöra och tro att de kan bestämma saker. Jag har inte ens hört att Ibbe har gjort något det är liksom det jag inte fattar. Varför utvisar de Ibbe om de inte utvisar de där 6 killarna som blev dömda för våldtäckt?
Sabina Kilpinen

3 Anonym:

Du skriver rädda Ibbe? Nej, tack. Det var faktiskt en afrikan som dödade en svensk 14-årig pojke och en svensk kvinna i 50-års åldern, som förmodligen är i din mammas ålder. https://www.realisten.se/2013/11/02/grovt-valdsbrott-i-ljungsbro/
Afrikaner är bara en i raden av alla kriminella människor som kommit till vårt land och försämrar livskvaliteten för svenska folket. Våld och kriminalitet är en av många negativa sidor med invandringen. Invandringen till Sverige är alarmerande stor och hotar inte bara tryggheten på gator och torg, den förändrar demografin på ett sätt som gör att svenska folket blir en minoritet i sitt eget land om kanske 25 år. Redan idag består åldersgruppen mellan 0 - 44 år av människor med utländsk bakgrund. Om tio år är de i majoritet. Det går fort utför för Sverige. Förfallet är mycket djupt.

Vad är det huvudsakliga problemet med invandringen? Svaret är att vi släpper i främmande etniska grupper och skapar ett mångetniskt Sverige för att globalisterna och mäktiga finansmän vill det. Georgs Soros och Peter Sutherland vill slå sönder den etniska homogeniteten i alla europeiska länder och lägger ned miljarder för att få igenom sin agenda. De skapar tankesmedjor, de finansierar tidningar och lobbygrupper för att propagera för mångetniska nationer istället för etniska homogena nationer. De är bara två av hundratals eller kanske tusentals enormt rika och mäktiga personer som genom sina nätverk arbetar med intensiv lobbyverksamhet för att regeringar och politiker överallt ska öppna sina länder för stor invandring av andra etniska grupper än den dominerande. Både Soros och Sutherland samarbetar intimt med svenska politiker som vill omvandla Sverige till ett mångetniskt land. De knyter till sig politiker som får uppmärksamhet i globalisternas medier och där framställs som goda politiker för att folk ska rösta på dem. Politiker som ogillar tillkomsten av ett mångetniskt Sverige framställs däremot som extremister, nazister och allmänt ondsinta.

Vårt territorium har bestått av etniskt homogena folk i 10 000 år och vi har aldrig haft varken afrikaner, araber eller andra främmande folkstammar här någon gång under hela vår historia.

Svensken har utvecklats till en jämförelsevis fredlig, ärlig och god människa med hög grad av empati och känsla för rätt och fel. Dessa goda egenskaper utnyttjas nu av politiker som vill öka invandringen. Vår medkänsla för folk som har det svårt gör att många inte kan stå emot propagandan för ökad invandring.

Men om fler och fler får klart för sig att vad vi ska bekämpa är tillkomsten av ett mångetniskt Sverige. Det svenska folket har nämligen moralisk och folklig rätt till sin egen nation, trots att politikerna försöker ta död på vårt folk med hjälp av massinvandring.

I dag vill samtliga riksdagspartier ha ett mångetniskt Sverige, detta trots att Sverige varit etniskt homogent under hela sin historia fram till ca 1975. Motståndet mot det mångetniska Sverige handlar inte om att bekämpa invandrare personligen (såvida de inte begått brott) utan det handlar om att återfå känslan för det egna folket.

Enligt uppgifter så har Doudou Ahoka tre barn med en svensk kvinna, som dessutom har blivit misshandlad av honom. Att en svenska kvinna väljer att skaffa barn med en person av det här slaget bevisar att hjärntvätten har fungerat effektivt. Under normala omständigheter skulle ingen normalbegåvad kvinna skaffa barn med en svart afrikan från Kongo, där den genomsnittliga IQ-nivån är ca 70. Det är en skrämmande verklighet att det finns så många svenska kvinnor som är helt huvudlösa i sin förmåga att välja man till sina barn. Här krävs ordentliga åtgärder för att hindra sådana relationer i framtiden. Antingen bör det ske genom lagstiftning eller genom konstanta massiva kampanjer där den som vill beblanda sig med afrikaner bör uppmanas att lämna landet och förslagsvis åka till Afrika. Vi svenskar ska inte medverka till att "afrikanisera" Sverige.

Alla som resonerar i termer om att "vem som helst kan bli svensk" och att alla främmande etniska grupper kan "assimileras" är offer för globalisternas effektiva propagandakampanjer. De har inte insett att de etniska svenskarna kommer att försvinna om man accepterar ett mångetniskt Sverige.

Vi svenskar måste nu ta oss kragen och sluta upp kring partier som vill avsluta den mångetniska politiken som söndrar vårt land. Valet borde vara enkelt eftersom det bara finns ett parti som motsätter sig ett mångetniskt Sverige. Det är SvP.

Svar: 1. Vad har Ibbe med saken att göra att det var en afrikan som mördade pojken och kvinnan. Liksom vill du att alla ska jämföra dig om det var en svensk mördare bara för att du också är svensk? Visst jag tycker att det är för mycket invandring i Sverige men liksom varför håller Sverige då kvar alla utlänningar som förstör hela tiden?! Jo kanske för att Sverige är så jävla fega för att ses som ett rasistiskt land.
Sabina Kilpinen

Kommentera här: